Известие

Collapse
No announcement yet.

Тунинг решетка без емблема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тунинг решетка без емблема

Случайно попаднах на един сайт, та там предлагат решетка без емблема. Интересно ми е какво мислите по въпроса, както и някой дали е слагал такава решетка, съответно снимки и т.н.

пс сори, наложи се доста да посмаля снимката за да я кача
    ето го и сайта, надявам се няма да се сметне за реклама
    http://www.bestauto.bg/shop/tuning-r...003-31004.html
    Attached Files
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

При мен има един пичага с такава решетка и седи добре... мога да цъкна една снимка ако искаш.
    Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTD 136hp
    Rollin' On 18"

Comment

Първоначално публикувано от Centorius Покажи съобщение
      При мен има един пичага с такава решетка и седи добре... мога да цъкна една снимка ако искаш.
      супер, ако не те затруднява снимй

аз си поиграх малко с фотошопа, ама ми се ще и на друга кола да видя
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

Аз съм с такава решетка но преди да я сложа изрязах прецизно вертикалните "решетки". Взех я от немски сайта на доста по-добра цена.
        ...

Comment

От Алфа Ромео остана само емблемата, а вие и това искате да махнете! Тази решетка е грозна и стои супер неестествено на капака, но пък всеки има право на лош вкус.
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

На мен ми харесва решетката,виждал съм как седи на кола,но колегата с горния пост е много прав.То само това си остана....е има някви космически модели,но с космически цени,които няма да доживеем да караме.
            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Аз съм с такава ,доста е лъскава, изглежда свежо.Ще ти пратя по-голяма снимка на ЛС
              Attached Files
              AR 156 1.8 TS + LPG

Comment

Първоначално публикувано от nightsurfer Покажи съобщение
                Аз съм с такава ,доста е лъскава, изглежда свежо.Ще ти пратя по-голяма снимка на ЛС
                изглежда като урод, извинявам се, че съм толкова краен, но крайно е и направиш от Алфа голф....
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

някога, така махаха емблемите от москвичите и жигулетата, ама те пак не изглеждаха като мерджани.....

мен пък ужасно ме дразни, когато предният номер е изтипосан до триъгълника, едва ли не централно....
                  има си подложка отзад, за който не знае къде му е мястото....
                  sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Първоначално публикувано от nightsurfer Покажи съобщение
                    ташак си правите с колите вече
                    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                    Lancia Ypsilon '02

Comment

На мен пък ми се лющи емблемата, още малко и ще реша проблема кардинално.

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                        На мен пък ми се лющи емблемата, още малко и ще реша проблема кардинално.
                        лятото като изгориш и почне да ти се лющи лицето сменяш ли го.

една емблема втора ръка е 20 лева, лепенките за реставриране са дори по-евтини. Триъгълната решетка на Алфа Ромео е с емблема повече от 100 години...ама какво ли обяснявам и аз
                        Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                        Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                        Lancia Ypsilon '02

Comment

аххаа....и с дървения волан е така.

купи алфата, и веднага хвърля дървения, че да прилича на гоуфо....

на вкус и цвет......беер!!
                          sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

При мен купих колата с пръсната емблема и решетка и да Ви кажа си ме кефи как го е направил някой немец, за точно 6год. не е мръднала боята, явно качествено изпълнение!
                            Attached Files
                            sigpic
                            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                            0889 636 093

Comment

Темата няма нищо общо с немското автомобилостроене и всякакви сравнения са неуместни, освен това идеята на темата е да се видят снимки за да може всеки за себе си да прецени дали му харесва или не.
                              Моята емблема я отстраних компютърно и резултата не е лош, леко докарва на фейслифта, някак по изчистено изглежда.

Comment

Working...
                              X